Cele mai frumoase felicitari de Paste pentru 2014

Ca in fiecare an, cu ocazia sarbatorilor de Paste sau de Craciun toti prietenii dumneavoastra va trimit mesaje cu urari care mai de care mai frumoase. Si sunt sigur ca si dumneavoastra trimiteti urari de Paste catre prieteni, familie, rude, sefi si lista poate continua. Acum vreau sa va povestesc despre un obicei care vine din afara, eu cel putin acolo am vazut ca se pratica. Multi ati vazut in filme cum ca americanii isi trimit des felicitari. Fie ca sunt sarbatori, zile de nastere sau pur si simplu le e dor de cineva, trimit o vedere, o felicitare prin care ureaza lucruri de bine.

Felicitari de Paste

Felicitari de Paste

Un obicei frumos, pentru ca e altceva cand primesti un obiect in mana, palpabil, scris chiar de persoana draga, poate cu o poza cu ei sau cu un loc traditional din orasul sau tara lor. Un lucru mult mai frumos, mai personal este trimisul de felicitari. Cum ar fi ca anul acesta sa primiti felicitari de Paste in loc de mesaje? Sa le adunati pe toate intr-un cufar si sa va amintiti peste 5, 10 sau chiar 15 ani de prietenii dumneavoastra si sa depanati amintiri peste ani si ani? Cu siguranta mult mai frumos. De aceea, eu anul acesta voi decurge la felicitari.

Daca vorbim de cost, felicitarile sunt putin mai scumpe. Trebuie sa cumparati felicitari, sa le scrieti si sa le puneti la posta. Ceva mai multa treaba decat copierea unui mesaj de pe internet, adaugarea celor 20-30 de prieteni si apasarea unui buton. Ce simplu e, dar nu atat de personal. Stim ca lucrurile in care depun mai mult efort sunt mai bune, nu? Fiecare lucru are atat avantaje, cat si dezavantaje. Prefer sa trimit 5-10 felicitari unor prieteni mai apropiati sau unor rude si un mesaj celorlalte persoane din “obligatie” si asa stiu ca sunt impacat cu mine insumi.

Mai jos am sa adaug o lista frumoasa de felicitari pe care eu le voi folosi anul acesta si periodic voi adauga mai multe. Am sa fac o selectie cu cele mai frumoase felicitari de Paste pentru ca toate lumea sa se inspire si sa va fie mai usor. Pe spatele fiecarei felicitare voi scrie un scurt mesaj personal prin care sa urez toate cele bune si sper ca toata lumea sa se bucure si acest obicei sa se dezvolte cat mai mult si la noi in tara. Paste fericit tuturor!

Felicitari de Paste 2014:

 

Update, alte felicitari de Paste:

Nu fi egoist...Share on Facebook5Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *